måndag 4 augusti 2008

köpstopp när saker behövs?

min skrot (tre år) behöver stövlar. idag, första dagen efter semestern, fick jag skicka henne till dagis och ställa ett par fodrade stövlar på hyllan. hmm. skrot behöver ju ett par stövlar, men frågan är ju HUR man går tillväga om man verkligen vill ha köpstopp och korvarna behöver saker. korven som är ett år äldre har mindre fötter än skrot så det går inte med ärvda heller. sen gillar jag inte begagnade skor. har själv dåliga fötter som följd av en barndom i begagnade skor... sen vill jag inte egentligen heller åka till staden enbart för att köpa stövlar (=billigare), då kommer frestelsen över att handla en massa annat också. suck. undrar vad barnstövlar kostar på bruksortens skoaffär... får väl ta en tur förbi och kolla.

det bara känns så typiskt. men saker som behövs ska man ju köpa men, hade ju iofs inte räknat med det så snart :p

2 kommentarer:

Monica sa...

Jag har begränsat mitt köpstopp till mej själv. Om övriga familjen, dottern och katten, behöver något så köper jag det. Däremot har censurnätet även för deras behov blivit väldigt mycket mer finmaskigt!

v i n g l a f r a m sa...

det är nog klokt. fast i övrigt har jag varit storspenderare på mina barn. har slutat med det sen i vintras. insåg att de ändå får mer än de behöver i både nyttoprylar och leksaker. :p